Доставка квітів в Івано-Франківську від компанії roza.if.ua

Не важливо, яке свято на календарі, квіти — це завжди приємний сюрприз для будь-якої жінки. Доставка квітів часто допомагає зробити цей процес несподіваним і незабутнім. В Івано-Франківську такими послугами займається компанія roza.if.ua. Співробітники цієї компанії зможуть вчасно доставити бажаний замовлення і гарантують якість обраної продукції. Доставка квітів Івано-Франківськ буде виконана в строк вищезгаданої службою доставки.

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)
+38-095-388-27-00
+38-063-388-27-00

Умови доставки та її оплата.

Доставка будь-якого замовленого букета здійснюється протягом півтора-двох годин після оплати даного замовлення.

Компанія roza.if.ua пропонує безкоштовну доставку, якщо вартість замовлення перевищує 500 гривень. Якщо замовлений букет коштує менше, тоді доставка оплачується окремо і становить 100 гривень.

Безкоштовна доставка замовлення можлива в певний час, а саме з 9.00 до 19.30. В інший час вартість доставки складає 100 гривень, не залежно від вартості замовлення.

Доставити обраний замовлення співробітник компанії може як за домашньою адресою, так і до такої установи (офіс, ресторан).

Складання букета і його доставка здійснюється тільки після 100% оплати замовлення.

Доставка в святкові дні.

Компанія roza.if.ua завжди працює в святкові дні. 8 березня, Новий рік, 14 лютого — в будь-який з цих свят можна замовити доставку. У такі дні вона завжди платна і складає 100 гривень.
Як здійснюється доставка.

Цей момент завжди обмовляється при замовленні. Якщо замовлена ​​доставка на домашню адресу, то кур’єр попередньо дзвонить одержувачу, але не уточнює предмет доставки. Це дозволяє зберегти несподіванка моменту.

Клієнт може замовити доставку без попереднього сповіщення. Тоді вся відповідальність за отримання лягати на нього.

Можливий варіант передачі замовлення через третю особу. Цей момент теж завжди обмовляється в разі, якщо отримувача не буде на місці.

У разі, якщо адресата немає на місці, кур’єр може приїхати в інше місце або інший час. При цьому повторна доставка буде оплачуватися. Вартість, як зазвичай, 100 гривень.

Випадки невиконання замовлення.

У разі, якщо замовлення не було доставлено або не зроблено з вини компанії, замовнику повертаються гроші протягом трьох банківських днів.
Якщо замовлення скасований замовником, коли букет уже сформований, тоді гроші не повертаються, а замовник може переадресувати його.

Каталог квітів і композицій.

На сайті компанії roza.if.ua кожен може ознайомитися з асортиментом квітів і варіантами оформлення.



Читайте также:
Оставить комментарий

Мы вКонтакте:
Последние публикации
Последние публикации