Антиблікові окуляри для водія — види і як вибрати

Запорукою безпеки при водінні транспортного засобу є хороший зір водія. Адже тільки так він може в найкоротший час зреагувати на екстрену ситуацію на проїжджій частині. Кожен автомобіліст буде себе почувати більш комфортно в антивідблисків окулярах, широкий вибір яких представлений на сайті hottabich.com.ua/ua/catalog/ochki-dlya-voditelej.

Є велика різноманітність оптичних лінз, що забезпечують при денному водінні контрастне зображення. У той же час в темний час доби і при сутінках видимість максимально точна.

У зв’язку з цим, противідблискуючі окуляри серед водіїв отримали широке поширення і користуються популярністю. В процесі вибору віддавати перевагу рекомендовано виробам, виготовлених з полімеру високої якості, на яких присутній тонування і певний покриття.

Це обумовлено міцністю і безпекою. Оправа в таких окулярах повинна бути зручною і максимально легкою. Оглядом в процесі водіння вона перешкоджати жодним чином не повинна.

Різновиди виробів

Багато хто вважає, що окуляри можна підбирати під всі життєві ситуації. Але це не так. Все окуляри для водіння авто поділяються на різновиди залежно від погодних умов:

  • Для їзди в нічний час з наявністю кольоровий тонування.
  • Вироби з фотохромними лінзами. Вони здатні в залежності від освітлення змінювати забарвлення. Для вечірнього часу і для сонячного дня вони є універсальними. Можуть мати діоптрії або ж бути без них.
  • З покриттям антивідблиску і прозорими лінзами. Такий варіант є при яскравому світлі менш комфортним, хоча вважається універсальним.
  • Для водіння при яскравому сонячному освітленні відмінно підходять сонцезахисні темні окуляри.

Для людей, які носять коригуючі окуляри і в процесі водіння користується сонцезахисними окулярами, найбільш вдалим рішенням є окуляри з покриттям проти відблисків і прозорими лінзами.

Завдяки просвітлює покриття відблиски від мокрого дорожнього покриття, від ліхтарів і від фар пом’якшуються. При цьому менше втомлюються очі.

Від засліплюючих відблисків також допомагають поляризаційні окуляри. Захист здійснюється завдяки поляризаційним фільтрам. У сонячну погоду видимість стає набагато кращою.

Але в темний період доби такі окуляри використовувати не рекомендується. Окуляри для нічної їзди можуть бути з жовтими або ж з коричневими лінзами. Кожні з них використовуються з певною метою і для конкретного випадку.



Читайте также:
Оставить комментарий

Мы вКонтакте:
Последние публикации
Последние публикации