Типові несправності і методи ремонту двигунів Deutz

Незважаючи на досить серйозний скепсис спочатку по відношенню до китайських двигунів Deutz, вони зуміли довести свою високу якість і право на існування.

Багато водіїв і власники комерційного транспорту, вантажівок і фур відзначають, що дизельні двигуни Deutz, незважаючи на те, що це не Європа, дуже високої якості. Звичайно, і в їх роботі можуть виникнути не чи інші неполадки, несправності.

Це нормально, особливо в умовах експлуатації на вітчизняних дорогах. Масла у вогонь підливає і клімат, який, м’яко кажучи, в більшості регіонів нашої країни точно не завжди готовий допомогти. Ремонт двигуна Deutz якісно виконає компанія СБ Про-Сервіс.

0lcl4xqj

Типові несправності двигунів Deutz

Найчастіше виникають такі проблеми:

  • Знос компресора. Проявляється це надмірним утворенням диму, швидким витратою масла. Проблема вирішується просто — заміною. Для цього необхідно придбати ремнабор, що включає в себе поршень і циліндр.
  • Засмітився радіатор. Щоб виправити цю проблему, необхідно викинути рідної пластмасовий елемент, вставити шланг і направити його куди-небудь вниз, щоб він був нижче рівня піддону. Якщо вивести сопун вниз, в подальшому не потрібно буде мучитися з промиванням радіатора.
  • Двигун погано запускається. Причина може критися в несправності регулятора, подкачівющего насоса, нестачу пального, знос деталей ТНВД, слабкою дисперсності палива і так далі.
  • Чи не розвивається необхідна потужність. Проблема може бути в пошкодженому топливопроводе, засміченою магістралі, несправності форсунок, неправильно встановленому вугіллі випередження впорскування.
  • Перегрів двигуна. Це може відбуватися через зношування форсунки, збитої регулювання кута випередження впорскування, детонації, якщо використовується паливо низької якості і так далі.
  • Знизилася потужність. Причина може критися в зламаному насосі підкачування, знос форсунок, засмічення фільтра тонкого очищення і не тільки.

gcv3eh0d

Як вирішити проблему

Все залежить від конкретної проблеми. Деякі можна вирішити самостійно, наприклад, в разі коли потрібно просто поміняти масло. В інших потрібно буде міняти зношених деталь, або робити капітальний ремонт.

Якщо проблема серйозна, обсяг робіт складний і великий, а їх виконання вимагає спеціальних знань, навичок і устаткування, краще довірити роботу фахівцям, звернувшись в хороший сервісний центр. Запчастини і комплектуючі можна без проблем замовити через інтернет з доставкою.



Читайте также:
Оставить комментарий

Мы вКонтакте:
Последние публикации
Последние публикации